Cine o face pe Shakira să zâmbească după despărțirea de Pique? Idilă cu antrenorul de surf cu 21 de ani mai tânăr!

Shakira pare să-și fi revenit după despărțirea de Gerard Pique. Sunt luni bune de când și-au anunțat separare, iar lumea spune că erau fiecare pe cont propriu cu mult înainte, însă tot a durut.

Au fost greu de îndurat mai ales dezvăluirile din mass-media cum că fostul fotbalist al Barcelonei a înșelat-o cu o femeie mai tânără cu 2o de ani. Iar cel mai rău a fost când chiar Pique s-a afișat cu studenta de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Shakira a trecut pe la psiholog, s-a adunat și acum zâmbește iar. Iar responsabil ar fi un tânăr antrenor de surf. Cu 21 de ani mai tânăr decât ea!

Gorka Ezkurdia, un bărbat de 22 de ani, este văzut des cu artista columbiană. Ultima dată – pe plajele din Cantabria, acolo unde s-au bucurat împreună de valuri, de soare și de mare.

„Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

Gorka nu pare să aibă nimic de ascuns. Iar pe profilul lui de Instagram se poate vedea că e pasionat de fotografie, de surfing, fiind antrenor profesionist.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari