Cine este femeia alături de care Florin Răducioiu și-a refăcut viața. Imagini

Florin Răducioiu a fost mereu un cuceritor. După ce a avut relații cu femei celebre printre care fotomodelul Janine Stefan, fostul internațional s-a căsătorit cu Astrid. După mai bine de 20 de ani cei doi au decis să se despartă.

Acum Răducioiu pare mai fericit ca niciodată. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Albăstroiu. Cei doi sunt în vacanță, iar fostul fotbalist a postat mai multe fotografii pe Instagram în care apare alături de iubita sa. Răducioiu este un romantic incurabil. În dreptul fiecărei fotografii a scris un mesaj de dragoste.

„Seni Seviyorum (n.r. «Te iubesc», în turcă) / Vacanță, iubire, soare/ Amore, Dolcezza, Bellezza (n.r. iubire, blândețe, frumusețe, în italiană)”, sunt mesajele scrise de fostul internațional român.

Florin Răducioiu și Andreea Albăstroiu s-au cunoscut la Milano, acolo unde locuia fostul component al generației de aur.

Cum a cunoscut-o Răducioiu pe celebra Janine

În anii ’90, Florin Răducioiu a cunoscut-o pe celebra Janine. Fotbalistul s-a îndrăgostit până peste cap și a avut probleme grave la echipa la care juca în acel moment.

„Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Toată fiinţa mea era legată în acea perioadă de această fată. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct pe stradă, în zona bulevardului Dacia. Am retrogradat în acel sezon, fanii m-au considerat vinovat, pe bună dreptate. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Giovanni Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine”, povestea fostul fotbalist pentru GSP.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari