Cine este considerată cea mai frumoasă atletă din lume. Neymar i-a trimis imediat un mesaj. Foto

Alica Schmidt (Germania) este considerată cea mai frumoasă atletă din lume. Tânăra de 23 de ani participă în aceste zile la Campionatul European de atletism de la Munchen. Aceasta a atras toate privirile, chiar dacă nu a avut vreo performanță notabilă.

Alica Schmidt a reușit să se califice în semifinale la 400 de metri, dar a terminat seria pe ultimul loc. După calificarea în semifinale, atleta le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționant. Mai mult, și-a stăpânit cu greu lacrimile.

”Am ajuns în semifinalele europene. Acesta a fost obiectivul meu, iar acum mă pot bucura să alerg încă o dată în fața suporterilor de acasă. Cu adevărat unul dintre cele mai speciale momente din viața mea”, declara Alica, înaintea semifinalei.

Neymar a remarcat-o imediat pe Alica Schmidt

Alica Schmidt nu are cum să treacă neobservată, iar Neymar a pus imediat ochii pe ea. Atleta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de starul de la PSG și a dezvăluit și conversația pe care au purtat-o.

„Următoarea mea întrecere!? Nu vrei să ne întrecem amândoi?”, i-a spus Alica. Blondina nu a dezvăluit însă răspunsul primit de la fotbalist.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari