CFR Cluj, răspuns clar după ce Rapid a anunțat că îl vrea pe Ciprian Deac: ‘Consider că este o glumă ‘

Adrian Mutu l-ar vrea pe Ciprian Deac, iar Rapid a făcut o ofertă de 250.000 de euro. Președintele clujenilor a anunțat că nici nu se gândește să se despartă de fotbalist, ba mai mult spune că oferta este jignitoare. Pentru a începe discuțiile giuleștenii ar trebui să mai adauge un „zero”.

”O consider o glumă, e o ofertă dezamăgitoare. Dacă a fost cineva jignit, a fost Deac. Mai rău de atât nu putea să fie decât o ofertă pentru sigla clubului. În scris, nu a fost nimic, dar s-a discutat. Pot să fac și eu o glumă, să spun că s-a pierdut un zero la această ofertă. Nu e ancorată la realitate această ofertă. E jignitor pentru Deac că CFR a primit o asemenea ofertă”, a declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu

Sportbull a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu este în pericol în cazul în care CFR Cluj nu merge mai departe în Conference League. Antrenorul și patronul s-ar fi așezat deja la masă pentru discuții și ar fi bătut palma: Petrescu va pleca de la CFR chiar de mâine, fără nicio pretenție financiară, dacă ardelenii vor fi eliminați de Șahtior!

Cristi Balaj, președintele arădenilor, spune însă că asemenea informații nu au ajuns la el. Totuși admite că declarația făcută de Petrescu în cadrul conferinței de presă poate să fie interpretată.

”Dacă scoți din context se poate analiza așa. Antrenorul nostru este Dan Petrescu. Nu s-a discutat așa ceva”, a declarat Cristi Balaj, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ce a spus Dan Petrescu la conferința de presă

Petrescu a fost suspendat două etape și a explicat în cadrul conferinței de presă că nu are de gând să fie supravegheat la meciuri de observator așa cum cere noul regulament FRF. I-a scăpat însă un detaliu.

„Să nu mă caute prin tribune că nu mă vor găsi. Nu voi sta la meci, așa că degeaba m-ar căuta. Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”, a anunțat aseară antrenorul.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Lumea sportului este în doliu. Un maratonist a murit în timpul cursei

Incident șocant în timpul maratonului de la Londra. Un alergător...

Parteneri
Recomandari