Celebru influencer, mesaj războinic la adresa patronilor din Superliga! I-a luat la rând după ce a făcut farsa anului. Toți au mușcat momeala

Celebru influencer, mesaj războinic la adresa patronilor din Superliga! I-a luat la rând după ce a detonat bomba în fotbalul românesc. Ce reacții a primit Bolocan, după ce a propulsat falsul transfer al celor de la Dinamo.

Bolocan, omul care l-a ”transferat” peste noapte pe Jese Rodriguez la Dinamo! O primă reacție după ce a rupt în două Superliga!

Farsa care a bubuit Superliga!

Bolocan, pe numele său real Bogdan Costăchescu, youtuber-ul care l-a ”transferat” pe Jese Rodriguez la Dinamo, a oferit o primă reacție despre întreaga controversă.

Dinamo ar fi fost cât pe ce să oficializeze colaborarea cu jucătorul spaniol, fost component în lotul lui Real Madrid sau în cel al lui PSG. Informația nu a fost verificată în detaliu de către ziariști, mutarea dovedindu-se a fi, de fapt, inventată de către Bolocan, scopul acestuia fiind acela de a testa presa din România. 

”Cred că dacă ar trece de impactul inițial în care ironizez diverse decizii, ar fi util!”

Influencer-ul a recunoscut ce fel de reacții a primit din partea oamenilor din fotbalul românesc.

Acesta abordează în general, pe Youtube, subiecte controversate care îi au în prim plan pe unii dintre cei mai influenți patroni.

”Am primit zeci de mesaje și 95% au fost de laudă.

Foarte rar primesc reacții negative la clipuri. Chiar dacă sunt ironice la adresa unor personaje din fotbal. Am presupus mereu că lumea apreciază că aduc o perspectivă nouă asupra fenomenului. Că vorbesc despre subiecte care nu sunt în mainstream.

Sunt un tip apreciat de fotbaliști și oamenii din fotbal. Vorbesc constant cu jucători de la toate echipele din prima ligă, schimb păreri, cer feedback și mă asigur că nu deranjez.
În general, mă consider un tip cu bun simț. Dacă aș fi simțit ca deranjez cu conținutul meu, m-as fi oprit.

Nu cred că, de exemplu, Gigi Becali sau Adrian Mititelu ar consuma contentul pe care îl fac eu. Cred că dacă ar trece de impactul inițial în care ironizez diverse decizii, ar fi util!”, a recunoscut Bolocan, în exclusivitate pentru Sportbull.ro.

Îndrăgostit de fotbalul românesc: ”Suporter FC Voluntari!”

Bolocan susține FC Voluntari cu tot sufletul. Cu fiecare ocazie, influencer-ul se află în tribune la meciurile oficiale ale ilfovenilor.

”Merg cel mai des la meciurile celor de la FC Voluntari pentru că sunt fanul echipei.

Merg când am timp și la meciurile celor de la FCSB, Dinamo, Rapid sau alte echipe din zona București-Ilfov, dar mă feresc de stat în peluză, merg la tribună cu pensionarii și copiii, cum ar spune oamenii din fenomenul ULTRAS.

”Boala” mea este că eu iubesc mult fotbalul românesc! Faptul că am acest privilegiu, de a vorbi cu fotbaliști pe care îi vedeam la televizor și să îi întreb diverse detalii din spatele cortinelor, mă face foarte fericit și recunoscător.

Orice meci mi se pare că are o poveste și o istorie. Contraintuitiv, eu trăiesc meciurile la care mă uit la intensitate maximă. Stau cu site-uri cu statistici deschise. Investighez jucătorii, încerc să înțeleg schimbările. Îmi place să dezbat ce se întâmplă live și de multe ori aceste lucruri sunt mai ușor de făcut de la televizor!”, a încheiat Bolocan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed