Imaginile care au încins tot internetul! Ea e cea mai frumoasă jucătoare din lume. Imaginația bărbaților a luat-o razna / Foto

Fosta jucătoare de golf, Paige Spiranac duce o viață de vis după ce în ultimele câteva luni a reușit să schimbe statutul de influencer cu cel de vedetă la nivel mondial.

Paige Spiranac a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din lume” de către cunoscuta revistă Maxim.

De la jucătoare de Golf la milionară în euro în doar câteva luni

Spiranac a dezvăluit că nu acesta este drumul pe care visa să ajungă atunci când era în facultate dar nu ar schimba nimic din ceea ce se petrece în viața ei în momentul de față.

”Dacă mi-ai fi spus în ultimul meu an de facultate că viața mea va merge pe această cale, ți-aș fi râs în față. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat.

Sunt capabilă să iubesc cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut și fiind un influencer. Așa că sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să fi jucat golf la un nivel mai înalt și să fi obținut mai mult, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”, a spus Paige Spiranac, potrivit AS.

Galerie Foto

 

După ce a fost numită ”cea mai sexy femeie din lume”, Spiranac a început mai multe colaborări cu brand-uri de nivel internațional, iar acest lucru i-a adus până acum o avere estimată la peste trei milioane de euro.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari