Cea mai frumoasă sportivă din România, mişcare de ultimă oră! Decizia luată înaintea Jocurilor Olimpice. Se bate cu cele mai bune / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România, mişcare de ultimă oră! Decizia luată înaintea Jocurilor Olimpice. Se bate cu cele mai bune. Bernadette Szocs şi-a anunţat participarea la o competiţie importantă.

Cea mai frumoasă sportivă din România se pregăteşte la cel mai înalt nivel. Chiar înainte de Jocurile Olimpice va participa la un turneu important.

Cea mai frumoasă sportivă din România, mişcare de ultimă oră!

Bernadette Szocs reintră în arenă. Cea mai frumoasă sportivă din România va fi pe tabloul principal al turneului de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024. Competiţia se va desfăşura în perioada 2-7 iulie. Românca va avea ca adversare cele mai bune jucătoare ale lumii din tenisul de masă.

Bernie va face parte de pe un tablou cu alte nume de top, precum Hina Hayata, Chen Xingtong, Shin Yubin sau Miwa Harimoto. Cea mai bună jucătoare a României şi ocupanta locului 9 mondial, reprezintă ţara noastră la Bangkok. Nu va fi singura româncă prezentă la această competiţie extrem de importantă. Pe tabloul feminin se mai află Eliza Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Competiţia este dotată cu premii totale de 250.000 de dolari. Campionul de la această ediţie va încasa 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte. Semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed