Cea mai frumoasă sportivă din România face dezvăluirea momentului! Anunţ înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat cu Bernadette Szocs / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România face dezvăluirea momentului! Anunţ înaintea Jocurilor Olimpice 2024. S-a aflat ce s-a întâmplat cu Bernadette Szocs. Asta după ce nu a reușit să treacă de Mima Ito, în sferturile de finală ale turneului de la Bagkok.

Bernadette Szocs a ajuns doar până în sferturile de finală la WTT Star Contender Bangkok 2024, acolo unde a fost eliminată de Mima Ito, cu 10-12, 11-7, 11-13, 12-14.

Ce s-a întâmplat cu Bernadette Szocs

Înaintea turneului de la Bangkok, cea mai frumoasă jucătoare de tenis de masă din România era poziționată pe locul nouă în clasamentul WTT, iar adversara acesteia din sferturile de finală, Mima, ocupa locul 10.

Acum, după ce Bernadette a pierdut în fața japonezei, care a reușit și să câștige WTT Star Contender Bangkok 2024, locurile celor două în clasamentul mondial WTT s-a înversat.

După actualizarea făcută de World Table Tenis, românca noastră este pe locul 10, iar Mima Ito pe 9.

Această cădere a sportivei se datorează și pregătirilor intense pe care le face pentru Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde a visat să ajungă încă de mic copil.

„Sinceră să fiu, anul ăsta doar la Jocurile Olimpice mă gândesc. Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc să cuceresc medalia olimpică mult așteptată”, a declarat Bernadette Szocs, în urmă cu câteva luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed