Cea mai frumoasă fotbalistă din România i-a lăsat mască pe toți. Ce a postat după ce s-a întors din vacanță / Foto

Cea mai frumoasă fotbalistă din România i-a lăsat mască pe toți. S-a aflat ce a postat după ce s-a întors din vacanță. Postarea făcută de sportivă la întoarcerea din vacanță a devenit rapid virală.

Teodora Meluță și-a petrecut sărbătorile de iarnă într-un decor de vis, alături de iubitul ei Vlad Nicoară. Cei doi au ales ca destinație Madeira (Portugalia).

Cea mai frumoasă fotbalistă din România i-a lăsat mască pe toți

Jucătoarea de la Poli Timișoara a petrecut vacanța de iarnă în Madeira, alături de iubitul ei. A postat mai multe fotografii de pe contul său de socializare pentru a le arăta și fanilor săi.

Revenită din vacanța din Portugalia, sportiva a trecut la treabă. A revenit la antrenamente și a postat o imagine cu terenul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Teo Meluță (@teeeomeluta)

”Înapoi la realitate”, a fost mesajul care a însoțit imaginea.

Teodora Meluță a jucat o perioadă la Lugano 1976, în Elveția. După ce a suferit o accidentare a revenit în România și joacă la Poli Timișoara. Aceasta este și titulară în naționala României.

„Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că Șefu’, așa cum îi spun eu domnului Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc. Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive”, a spus Meluță, în luna august, după ce a ajuns în Banat.

Vlad Nicoară, iubitul sportivei, este preparator fizic la UTA Arad și la naționala U21 a României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed