Cea mai frumoasă fotbalistă din lume nu mai e singură! I-a sucit minţile unui fotbalist celebru. Şi-a recunoscut, în sfârşit, relaţia / Foto

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume și-a recunoscut, în sfârșit, relația. Aceasta se iubește cu un fotbalist celebru. Cei doi și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor timp de un.

Ana Maria Markovic, supranumită ”cea mai frumoasă fotbalistă din lume”, și care este legitimată la Grasshopper, a confirmat relația cu fotbalistul de la Vitoria Guimaraes.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume nu mai e singură!

Ana Maria Markovic și Tomas Ribeiro sunt împreună de un an de zile. Cei doi și-au confirmat relația prin intermediul unor fotografii pe care fotbalista le-a postat pe rețelele de socializare.

Presa scria despre relația lor încă de la început, însă nici unul dintre cei doi nu a confirmat-o, până când au împlinit un an.

”Un an alături de tine”, a scris Ana Maria Markovic, pe contul său de Instagram.

Postarea acesteia a strâns mii de comentarii, în care o parte dintre cei 3.3 milioane de  urmăritori ai fotbalistei și-au exprimat șocul.

”Cristiano Ronaldo este cu inima ruptă acum”, au scris majoritatea, făcând aluzie la declarațiia pe care Ana Maria a dat-o pe contul de Twitter, după ce a fost întrebată pe cine alege dintre Messi și Ronaldo.

„Pentru mine, Cristiano este cel mai bun. Respect părerile tuturor. Dar eu am dreptate”, a scris Ana Maria Markovic, pe Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed