Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a dat marea lovitură! A semnat cu o echipă de legendă. Mutarea este oficială / Foto

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a dat marea lovitură! A semnat cu o echipă de legendă. Mutarea este oficială. Este vorba despre o sportivă care a evoluat, aproape toată cariera doar în Marea Britanie.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a lăsat Anglia pentru Italia. Alisha Lehmann, în vârstă de 25 de ani, tocmai a fost prezentată oficial la Juventus.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a dat marea lovitură!

După ce a evoluat în ultimii șase ani la echipe precum West Ham United, Everton și Aston Villa, elvețianca a plecat din campionatul englez cu destinația Italia. Cea mai frumoasă fotbalistă a semnat cu Juventus.

Gruparea torineză a oficializat deja transferul elveţiencei. Alisha Lehmann a fost prezentată oficial pe rețelele de socializare. A spus că cele două părți s-au înțeles în privința unui contract valabil pe trei ani.

”Alisha Lehmann este noua jucătoare a lui Juventus. Ea are un contract cu bianconerii valabil până pe 30 iunie 2027 și a ajuns la Torino de la Aston Villa.

Extremă cu renume internațional, Lehmann va întări compartimentul ofensiv al bianconerilor și vine după un sezon în care a bifat 17 apariții și a marcat trei goluri”, au transmis cei de la Juventus, pe site-ul oficial.

Va fi a cincea echipă din cariera Alishiei Lehmann. Aceasta este considerată cea mai sexy fotbalistă din lume. A mai evoluat pentru echipa feminină a lui Young Boys.

Alisha Lehmann are un succes răsunător și pe rețelele de socializare. Acolo este urmărită de 16,6 milioane de utilizatori pe Instagram. Recent a urmărit meciurile Braziliei de la Copa America. Acolo l-a susținut pe iubitul său, Douglas Luiz, de la Aston Villa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed