Cea mai frumoasă antrenoare din România rupe tăcerea! Dezvăluiri incredibile ale Mihaelei Evi. Ce propuneri a primit / Foto

Cea mai frumoasă antrenoare din România rupe tăcerea! Sunt dezvăluiri incredibile ale Mihaelei Evi. Aceasta a primit o serie uluitoare de propuneri după ce a devenit cunoscută. Nu a răspuns niciuneia dintre acestea.

Mihaela Evi este antrenor de handbal. Are patru formații de junioare la Gloria Bistrița. Totuşi, bruneta strânge mii și mii de like-uri la postările în care pozează provocator.

Cea mai frumoasă antrenoare din România rupe tăcerea!

Colegă de generaţie cu Cristina Neagu, Mihaela Evi a avut ghinion în carieră. Nu a putut străluci ca jucătoare, dar vrea să-şi facă un nume ca antrenor. Este căsătorită cu Claudiu Evi, șeful Centrului de juniori de la Bistrița.

Prima dată când a ieşit la rampă a fost când a acuzat arbitrajul la meciul echipei sale cu Arena Târgu Mureș. A ameninţat cu retragerea din activitate. Pe lângă activitatea de antrenor, Mihaela este activă şi pe Instagram.

Pozele sexy i-au atras şi multe propuneri indecente. Le-a refuzat cu zâmbetul pe buze. Chiar ea povesteşte amuzată de a păţit. „În ultima vreme, am început s-o iau în glumă. Mă amuză. Deunăzi mi-a trimis un copil mesaj, puteam să-i fiu mamă, și-mi scria dacă trimit poze nud pe bani! L-am întrebat dacă s-a băgat alocația. Ce să-i răspunzi?! „Lasă că te apuci de videochat!”, scriu oameni care habar n-au cine sunt eu cu adevărat. Și mama a ajuns să-mi spună să nu mai fac, să nu mai vorbesc. Dar de ce?! Este OK să pozez, să mă spăl pe cap o dată la două zile, eu nu mă duc la oameni să le spun că le-a dat ciorba în foc. Primesc multe propuneri indecente”, a spus Mihaela, conform gsp.ro.

Mihaela recunoaşte că se câştigă mult din postările de pe Instagram, dar nu vrea să renunţe la activitatea din handbal.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari