Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave ale Vicăi Blochina: ‘Mă răzbun’ / Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave ale Vicăi Blochina. Vedeta nu a mai suportat şi s-a decis să dea cărţile pe faţă. Sunt ameninţări care le dau fiori bărbaţilor.

Vica Blochina a dat cărţile pe faţă. Spune că nu ezită să ia măsuri atunci când se simte trădată.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a dezlănţuit!

Vica Blochina vine cu noi dezvăluiri despre viaţa personală. Aceasta spune că este într-o perioadă bună a vieţii personale. „Din punct de vedere al prietenilor, eu sunt foarte norocoasă. Am prieteni foarte buni. Eu chiar am noroc. Toată lumea cred că a avut parte de trădări. Câteodată m-am şi răzbunat. Dacă mă faci să sufăr şi să mă doară, mă răzbun. Cum mă ştii! Peste tot mă întreabă. Când te măriţi? Dacă eşti cu cineva? Sunt foarte bine! Am de toate„, a spus Vica Blochina, în direct la Antena Stars.

Vica Blochina a mai anunţat unde îşi va petrece sărbătorile de iarnă. „Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii. Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport”, a declarat Vica Blochina, conform sursei citate.

Una dintre cele mai cunoscute blonde din România a devenit cunoscută datorită relaţiei cu Victor Piţurcă. S-a iubit ani de zile cu fostul selecţioner, deşi acesta era căsătorit. Mai mult, au şi un băieţel, pe Edan. Piţurcă nu a vrut să-l recunoască iniţial, dar apoi a făcut-o, după mai multe procese.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari