Cea mai bună apărare e atacul! Gerard Pique declanșează ofensiva cu avocații, în disputa cu Shakira

Și deși ar dispune amândoi de averi colosale, de proprietăți din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, și până în New York,Punta del Este sau Bahamas, nu pe asta s-ar certa Gerard Pique și Shakira.

Cântăreața nu mai dorește să trăiască în Catalunia și și-a exprimat intenția de a se muta la Miami, acolo unde are o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro.

Potrivit Marca, Shakira i-ar fi transmis asta și lui Gerard Pique căruia i-a spus că e e liber să-și viziteze oricând copiii. Dar fotbalistul spaniol nu s-a împăcat cu ideea.

Fotbalistul Barcei ar vrea ca băieții lui să rămână în orașul în care au crescut și au mers la școală. Spaniolul se opune ca cei doi băieții ai săi să plece în SUA și o va duce pe Shakira în instanță, invocând probleme de adaptare.

Gerard Pique a apelat la casa de avocatură care s-a ocupat și de divorțul fostei jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario.

De asemenea, Shakira ar mai avea și un alt motiv decât acela că nu are prieteni în Barcelona ca să fugă de Catalunya. Fiscul spaniol este pe urmele ei de câțiva ani, iar vedeta nu mai dorește să trăiască într-un ”mediu ostil”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari