Ce se întâmplă cu Rică Răducanu. Adevărul despre starea de sănătate a fostului portar

Rică Răducanu a vorbit despre zvonul care a circulat în urmă cu câteva zile. S-a spus că ar avea grave probleme de sănătate și ar fi internat în spital și conectat la aparate. Fostul mare portar a negat zvonurile și spune că se simte foarte bine.

Acesta a dezvăluit că totul a fost o neînțelegere. A recunoscut că a fost la spital, dar doar pentru analize de rutină. Rică Răducanu a apărut într-un reportaj în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV și a declarat că respectiva criză de apnee despre care s-a scris a avut loc cu ceva timp în urmă.

„Mă simt foarte bine. Nu am avut probleme. Aia cu aparatele a fost de mult. Cred că ne-a văzut cineva pe acolo, pe la spital. Mi-a părut rău că mulți prieteni, familia au auzit. Mă găsiți pe terenul de sport dacă vreți să știți unde sunt”, a spus Rică Răducanu la Prima TV.

Fostul mare portar spune că este mult mai atent cu sănătatea sa de când a avut COVID – 19.

„Am trecut prin boală. Am fost în spital şi cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe uşă! Eram la etajul 1, eram învăţat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! Cred că şi corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. M-am vaccinat şi a 3-a oară, mi-au zis şi acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun!”, spunea anul trecut Răducanu pentru gsp.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed