Ce se întâmplă cu jucătorul prăbuşit pe teren la EURO 2024. Amănunte de ultimă oră despre maghiar. Urmează să fie operat

Dezvăluiri de ultim moment despre jucătorul prăbușit pe teren la EURO 2024. Care este starea maghiarului și ce se va întâmpla mai departe cu el. Selecționerul naționalei Ungariei vine cu informații importante.

La meciul ditre Scoția – Ungaria, scor 0-1, Barnabas Varga a suferit o accidentare care putea să se încheie foarte tragic.

Ce se întâmplă cu jucătorul prăbuşit pe teren la EURO 2024

În minutul 68, din repriza secundă, portarul Scoției, Angus Gunn, a ieșit pe centrare pentru a apăra o minge care venea spre poartă, și , fără să vrea, s-a ciocnit foare tare cu Barnabas Varga.

Fotbalistul maghiar s-a prăbușit pe teren și a fost înconșient zeci de secunde. Din cauza faptului că, staff-ul medical nu a știut ce se întâmplă, a ajuns foarte greu la jucător, care a fost foarte apropae de moarte.

După minute întregi de resuscitare, Varga a fost stabilizat și a fost și scos de pe teren pe targă.

Marco Rossi, selecționerul Ungariei, a informat că jucătorul de la naționala sa este în afara oricărui pericol. Acesta a suferit o fractură la planşeul orbital stâng și va fi supus unei intervenții chirurgicale și nu va mai putea juca la EURO 2024.

„A fost un moment teribil”

„Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r – planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro”, a spus Marco Rossi.

Roland Sallai, colegul din ofensivă al lui Barnabas Varga, s-a declarat terifiat de cele întâmplate.

„A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie”, a spus Sallai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed