Ce se întâmplă cu adevărat cu Pele? Spitalul a venit imediat cu lămuriri

Veștile cumplite răspândite ieri au cutremurat pe toată lumea! Legendarul Pele, pe numele lui Edson Arantes Do Nascimento, e în stare gravă. Corpul său n-ar mai răspunde la chimioterapia primită din cauza cancerului la colon, iar Pele ar fi fost mutat într-un salon de îngrijiri paliative.

Astăzi reprezentanții spitalului a venit cu explicații și au transmis care este, de fapt, starea reală a brazilianului considerat de mulți cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor.

Spitalul Albert Einstein a transmis printr-un comunicat prin că Pele „a răspuns bine la tratamentul pentru îngrijirea infecţiilor respiratorii” și că fostul fotbalist este supus unei „reevaluări a tratamentului cu chimioterapie”. Totodată, Pele este ”încă în curs de tratament şi stabil”, notează BBC.

Aseară, pe pagina de Instagram a lui Pele a fost un buletin medical, lângă care a fost scris următorul mesaj: s”Prieteni, vreau să rămână toată lumea calmă și cu gândire pozitivă. Sunt puternic, foarte plin de speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și asistentelor medicale, pentru tot devotamentul cu care mă îngrijesc!

Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de iubire pe care îl primesc de la voi, de peste tot din lume, mă ține plin de energie. Și urmăriți Brazilia la Cupa Mondială! Vă mulțumesc foarte mult pentru tot!”

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari