Ce s-a întâmplat acum între Cârțu și Rădoi după despărțirea cu scântei: `Mă știți, sunt impulsiv și mai agresiv!`

În decembrie, când a plecat de la Universitatea Craiova, Mirel Rădoi s-a certat la cuțite cu mentorul Sorin Cârțu. Omul care l-a cumpărat la Extensiv pe vremuri cu bani din propriu buzunar și care a insistat pe lângă Mihai Rotaru ca să-l aducă în Bănie a fost acuzat de antrenor că intervine peste munca sa de la echipă.

Rădoi i-a reproșat lui Cârțu și că soția lui, Silvia, a postat pe Facebook păreri vis-a-vis de jocul și organizarea Universității, ceea ce l-a deranjat. Deși Cârțu a reacționat violent și i-a transmis lui Rădoi să uite de el, se pare că între timp, situația s-a schimbat radical. Rădoi a spus că s-a împăcat cu Cârțu.

„Din punctul meu de vedere, da (n.r. – s-a împăcat cu Sorin Cârţu). Mă ştiţi că uneori sunt destul de impulsiv, poate şi agresiv, dar spun lucrurilor pe nume. Nu înseamnă că am încercat să-mi acopăr nereuşitele. Dacă am ceva să-mi reproşez, nu-mi reproşez decât eliminarea din Cupa României.

Nu am cerut lucruri absurde. Am cerut să fiu stăpânul vestiarului, să fiu stăpânul echipei, atât. Nu vreau să fiu preşedinte, nu vreau să fiu team manager, am destule pe cap ca antrenor”, a explicat Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari