Ce norocoasă e Simona Halep! Nu trebuie să respecte nicio regulă, amănunte dezvăluite chiar de ea

La nici o săptămână de când este femeie liberă, Simona Halep a trecut pragul unui chirurg estetician. E drept, de nevoie, pentru a-și corecta niște probleme, însă rinoplastia poate fi văzută și ca o îmbunătățire, nu-i așa?

Însă dincolo de operația aceasta, sau de cea în care la 18 ani, Simona a fost nevoită să-și micșoreze sânii ca să facă performanță în tenis, un sportiv trebuie să aibă grijă și la ce mănâncă.

Iar Halep nu se abate de regulile de bază ale alimentației: cu moderație, echilibrat, sănătos și combinații care să-i ofere tot ceea ce are nevoie corpul ei de sportiv.

La micul dejun consumă ouă și legume, fiind practic cea mai importantă masă a zilei. La prânz și cină Simona Halep are de ales între paste, carne de pui sau pește. Pastele – niciodată cu sos, ci doar cu parmezan și ulei de măsline.

Când simte nevoia de recompensă, se răsfață cu pizza favorită. Născută la malul mării, Simona Halep este consumator de fructe de mare, mănâncă sushi, dar și dulciuri. Dar nu se atinge de somon, cafea sau sucuri acidulate, dar chiar ea a explicat că nu ține dietă niciodată. Ci doar mănâncă lejer, de câteva ori pe zi, în funcție de ora meciului.

De asemenea, în plimbările prin lume, Simona Halep a deprins și o slăbiciune pentru paella, care a devenit mâncarea ei preferată. Pe lângă paella, în topul preferințelor Simonei se află pastele și micii cu muștar.

Și ca orice machidon care se respectă, Simo adoră piperchi țârgâsiti, care este un preparat tradițional aromân.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed