Ce este obligată să facă Simona Halep. Ion Ţiriac a spus clar. Doar aşa poate scăpa de suspendare

Ce este obligată să facă Simona Halep. Ion Ţiriac a spus clar. Doar aşa poate scăpa de suspendare. Fostul mare jucător de tenis nu s-a mai abţinut. Este singura şansă a fostului lider mondial WTA.

Simona Halep a făcut apel la TAS, în speranţa că va scăpa de cei 4 ani de suspendare pentru dopaj. Ion Ţiriac spune că nu e de ajuns.

Ce este obligată să facă Simona Halep

Simona Halep a acționat oficial în judecată compania care a produs suplimentul presupus contaminat cu roxadustat. Acesta ar putea fi primul dintr-un lung șir de procese. Românca vrea despăgubiri de 10 milioane de dolari de la firma Quantum Nutrition, care funcționează ca Schinoussa Superfoods.

Ion Țiriac nu vrea ca Simona să se oprească aici. I-a spus clar că şi acuzatorii de la ITIA trebuie să fie traşi la răspundere. Simona va face acest lucru doar în cazul în care va câștiga apelul la TAS.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede, că ce se întâmplă, dacă cumva… Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru 1 milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului, vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep, la 31 ani, n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a declarat fostul jucător și antrenor de tenis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed