Ce dramatic! România Under 19 a luat gol de la Slovacia în minutul 95 și a pierdut barajul pentru Mondialele U20 de la anul!

România trebuia doar ca să nu piardă împotriva Slovaciei. Avea golaveraj superior gazdelor și putea ajunge la barajul pentru turneul final al Campionatului Mondial.

Iar meciul părea să curgă în favoarea tricolorilor mici. Popa a făcut minuni în poarta pe care a ținut-o ferecată un meci întreg. Și timid, elevii lui Adrian Văsâi și-au încercat și ei norocul pe contre, au ajuns la poarta slovacilor, dar nu le-a ieșit nimic. Și nici arbitrul n-a fost dispus ca să dea.

În minutul 82, selecționerul a încercat să se închidă și să securizeze rezultatul de egalitate, schimbându-l pe Rareș Ilie cu un fundaș, Dan Sîrbu. Și când credea că mișcarea sa a fost inspirată, a sosit minutul 90+5. Adam Griger a învins reduta românească și le-a adus victoria slovacilor.

Naționala U19 a României a terminat grupa A pe ultimul loc, cu trei înfrângeri, iar slovacii vor juca un baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial U20 din 2023.

Clasamentul final:

1. Franța U19 11:2 9
2. Italia U19 4:5 6
3. Slovacia U19 1:6 3
4. România U19 2:5 0

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari