Ce antrenament inedit! Andreea Dragoman și Gabi Burtănete au făcut schimb de sporturi!

Doi dintre cei mai tineri campioni ai României, jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman și gimnastul Gabriel Burtănete, a avut parte de un antrenament solicitant și spectaculos.

Andreea i-a predat lui Gabriel o lecție de tenis de masă, iar cel mai bun gimnast din România la sărituri i-a făcut față onorabil.

„Gabi s-a descurcat foarte bine. M-a surprins că a jucat mingea pe masă. I-am explicat puțin și imediat s-a prins și a ținut mingea pe masă cu mine”, spune Andreea Dragoman, componentă a echipei naționale de senioare de tenis de masă a României.

Ocupantul locului 4 în proba de sărituri la primul Campionat Mondial de seniori la care a participat s-a simțit foarte bine la masa de tenis cu Andreea pe post de antrenoare.

 „A fost o experiență frumoasă, ne-am distrat, m-a învățat câteva mișcări de ale ei, m-a învățat și cum să servesc. M-a și bătut rău”, povestește și Gabriel Burtănete, component al echipei naționale de seniori de gimnastică masculină a României.

După o oră, Andreea i-a întors vizita lui Gabi la sala de gimnastică. Gimnastul a încercat să o învețe pe colega lui de la Clubul Steaua câteva elemente de bază ale sportului pe care îl practică.

„Este greu în primul rând să ajungem sus, este și mai greu să ne menținem acolo sus, cred că disciplina și continuitatea este cea mai grea”, mărturisește Andreea Dragoman.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari