Ce a făcut Robert Lewandowski după primul meci al Poloniei la Cupa Mondială. Soția sa a făcut totul public / Foto

Anna Lewandowska este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute soții de fotbalist de la Campionatul Mondial. Bruneta a mers în Qatar pentru a fi alături de soțul său și nu a ratat primul meci al Poloniei.

Anna Lewandowska a postat mai multe fotografii pentru fanii săi încă din prima zi în care a ajuns. A fost impresionată de un banner uriaș de pe o clădire, și a postat și o fotografie din hotelul în care locuiește.

La stadion nu s-a sfiit să facă și câteva fotografii alături de câțiva suporteri Mexicani.

Chiar dacă este cu gândul doar la fotbal în aceste zile, Robert Lewandowski și-a făcut timp și pentru soția sa. Cei doi au făcut o scurtă excursie în deșert.

Robert Lewandowski, secretul succesului

Robert Lewandowski are o viață exemplară. Și asta în mare parte și datorită soției sale. Anna este nutriționist și are mereu grijă ca fotbalistul să fie în formă și să aibă o alimentație sănătoasă.

„Cel mai important lucru este antrenamentul și alimentația. Ne abținem de la lactoză și făină de grâu. Folosim alimente de calitate. Clătite, brownies, spaghete de legume, supe creme… Ne place să mâncăm și pește de calitate superioară.

Uneori, după antrenament, bem suc de sfeclă cu scorțișoară sau piper cayenne. Mâncăm carbohidrați și proteine ​​separat. Unul dintre cele mai importante lucruri este că nu mâncăm prăjeli și nici fast-food”,a declarat partenera starului catalanilor, citată de Mundo Deportivo.

Soția lui Lewandowski face și foarte mult sport, de multe ori antrenându-se alături de fotbalist.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari