Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Pele, după ce s-a spus că legendarul fotbalist nu mai primește tratament! Anunțul făcut de patul de pe spital

Ieri lumea întreagă s-a cutremurat. Dinspre Brazilia au venit vești teribile: internat pentru un control de rutină, legendarul Pele, pe numele lui Edson Arantes Do Nascimento, e în stare gravă.

Practic, corpul său n-ar mai răspunde la chimioterapia primită din cauza cancerului la colon, iar Pele – considerat de mulți cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor – ar fi fost mutat într-un salon de îngrijiri paliative. Practic, într-un salon în care să fie îngrijit și să-i fie ușurată suferința pânâ la momentul final.

La miezul nopții însă pe contul oficial al legendarului brazilian a fost postat un buletin medical semnat de medicii curanți de la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo. Lângă poză, a fost scris următorul mesaj: ”Prieteni, vreau să rămână toată lumea calmă și cu gândire pozitivă. Sunt puternic, foarte plin de speranță și îmi urmez tratamentul ca de obicei.

sursa: captură Instagram

Vreau să mulțumesc întregii echipe medicale și asistentelor medicale, pentru tot devotamentul cu care mă îngrijesc!
Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj de iubire pe care îl primesc de la voi, de peste tot din lume, mă ține plin de energie. Și urmăriți Brazilia la Cupa Mondială! Vă mulțumesc foarte mult pentru tot!”, este anunțul de pe rețelele de socializare!

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari