Câți bani scoate pe lună fosta iubită a lui Mihai Costea! Daniela Crudu, vedetă pe un site cu conținut pentru adulți

La aflarea veștii că se pot câștiga mii de euro lunar, într-un mod facil, doar din postarea unor poze incendiare, Daniela Crudu s-a gândit să-și încerce și ea norocul pe această platformă de succes.

Cei care vor să o vadă pe Cruduța în toată splendoarea, în cele mai incendiare ipostaze, pe contul ei de OnlyFans, trebuie să plătească 23 de euro lunar, aproximativ 115 lei. În prima săptămână, Cruduța a dat lovitura, adunând aproape 800 de abonați.

 

Gigi Becali: ”Daniela Crudu este o devoratoare de bărbați”

Daniela Crudu a avut o relație cu Mihai Costea în anul 2011, pe vremea când ”Nilă” evolua la FCSB. Patronul considera la vremea respectivă că Daniela Crudu are o influență negativă asupra jucătorului său.

„Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tânăr care trebuie să se gândească la viaţa şi la serviciul lui. Cât timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sunt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor! Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare”, a declarat Gigi Becali în 2011, conform gsp.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari