Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri cutremurătoare din perioada petrecută lângă Gigi Becali. ‘Știi ce înseamnă să fii loial și să nu se aprecieze acest lucru?’

Luptătorul de K1 a acceptat să vorbească despre perioada petrecută alături de Gigi Becali. Cătălin Zmărăndescu a devenit bodyguardul finanțatorului FCSB înainte ca acesta să preia echipa de fotbal.

„A fost cu ani mulți în urmă. S-a făcut o gală undeva pe la Agronomie. Antrenorul meu de atunci era prieten cu Nuțu Cămătaru… Am înțeles că a fost un pariu între Gigi Becali și Nuțu Cămătaru, care are om mai bun, ceva de genul acesta, și s-a făcut acest meci.

Am înțeles că a pariat fiecare pe al lui. Eu eram sportiv, mergeam unde mă chema antrenorul și cu asta, basta. Adversarul meu a fost șeful gărzilor de corp ale lui Gigi Becali.  Nu l-am bătut, l-am căsăpit”, a povestit Zmărăndescu.

Oferta lui Gigi Becali a venit imediat și l-a lăsat pe luptător fără cuvinte.

„M-am dus la vestiar și a venit Gigi: «Băi, băi, tu de astăzi lucrezi pentru mine. Ai 300 de dolari salariu și mâine ești la muncă, ne vedem la Lido». Băi, n-am putut să scot un cuvânt, m-am uitat ca prostul”, a a mai spus Cătălin Zmărăndescu, în cadrul podcast-ului Fiță cu Adiță.

„Știi ce înseamnă să fii loial cu ochii închiși?”

Luptătorul a vorbit și despre celebrul episod cu mașina, atunci când a trecut prin momente extrem de grele.

„Dumnezeu mi-a arătat cât de mic sunt. Nu mi-a dat totuși cel mai greu lucru, ci unul care să mă pună pe picioare.

Știi ce înseamnă să fii loial cu ochii închiși? Știi ce înseamnă să fii loial și să nu se aprecieze acest lucru? Așa a fost atunci. Nu o să uit întrebarea nașului meu, Nicu Gheară. ‘Băi, finule. Dacă nu aa fost bine lângă Gigi de ce ai stat atâția ani?’.

Eu nu plec, că așa sunt eu. Nu am avut un salariu mare. Dar sunt loial. Eu nu plec, dacă mă dai deoparte asta este. Altfel eu stau.

Gigi Becali pe care l-am cunoscut eu nu are nicio legătură cu Gigi Becali de astăzi. Este total diferit!

Am avut un moment în care mă gândeam la sinucidere. A fost singurul meu moment de slăbiciune”, a mărturisit Zmărăndescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari