Cât de jos a ajuns Nicolae Dică! Anunțul fostului antrenor de la FCSB. Cum a ajuns din cupele europene pe ultimul loc în Superliga

Nicolae Dică vorbea despre grupele Conference League cât a fost antrenorul celor de la FCSB. Acum vorbește despre salvarea de la retrogradare și nu consideră că a făcut un pas înapoi pentru că a acceptat să o antreneze pe CS Mioveni.

Dică a debutat cu o victorie, echipa sa obținând o victorie, scor 1-0, cu Petrolul Ploiești în etapa a 22-a din Superliga.

”(n.r. cum e trecerea de la lupta la titlu și cupele europene la evitarea retrogradării?) E bine, că e presiune și acolo, și aici. Pentru mine, că antrenez la prima ligă, că antrenez la Liga 3 sau Liga 2, o fac cu aceeași pasiune și plăcere. Încerc în fiecare zi să fac totul ca lucrurile să meargă bine. O dată îți iese, o dată nu îți iese, dar important e să știi că ai făcut totul”, spus Nicolae Dică, pentru ProSport.

După plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a fost o perioadă liber de contract. Acesta a făcut câteva dezvăluiri despre cariera de antrenor pentru GSP.

„E clar că orice antrenor tânăr își dorește să antreneze. E și normal să se mai facă anumite compromisuri.

Peste 20 de ani, dacă dă Dumnezeu și am succes și fac bani, milioane de euro, poate că o să spun și eu anumite lucruri! (…) Eu spun că nu există antrenori care în cariera lor nu au avut un patron sau un președinte care să le spună: «Bă, aș vrea să-l bagi pe X sau pe Y!»”, a spus Nicolae Dică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari