Cât de bine arată și cu ce se ocupă `nora` lui Adi Mutu. Galerie Foto

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, este într-o relație cu Mara, o cântăreață aflată încă la început de drum.

Cei doi tineri ar avea o legătură de câteva luni, dar abia și-au oficializat relația și s-au mutat deja împreună.

Mario Mutu i-a cunoscut părinții Marei

Fiul lui Adrian Mutu, Mario a vorbit despre relația cu tânara în vârstă de 18 ani și despre relația pe care o are cu familia iubitei sale.

”Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus Mario Mutu.

”Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a transmis și Mara, iubita lui Mario Mutu.

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile

A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a mai declarat Mario Mutu, potrivit Fanatik.

Galerie Foto

Adrian Mutu nu a făcut deocamdată cunoștință cu partenera fiului său cel mare, însă Alexandra Dinu a întâlnit-o și s-a arătat încântată de Mara.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Băieții astia chiar nu-și pot gasi niste fete frumoase,numai niște papusi barby botoxate?? Nu inteleg de ce,avem atatea fete frumoase,naturale,cu adevărat feminine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari