Carlos Queiroz și-a ieșit din minți. Un fost fotbalist celebru l-a enervat cumplit. I-a cerut demisia

Carlos Queiroz (69 de ani), selecționerul naționalei Iranului, a luat foc. Portughezul a fost scos din sărite de comentariile făcute de Jurgen Klinsmann. Fostul internațional german a atacat naționala asiatică.

Queiroz a mers mai departe. I-a cerut lui Klinsmann să-și dea demisia din funcția pe care o ocupă, membru în grupul tehnic din cadrul FIFA.

„Dragă Jurgen, văd că ai început să mă numești Carlos, deci cred că este normal să te numesc și eu Jurgen, corect? Chiar dacă nu mă cunoști personal, îmi pui la îndoială caracterul cu o prejudecată tipică superiorității.

Indiferent cât de mult pot respecta ce ai făcut pe teren, comentariile făcute la adresa culturii iraniene, echipei naționale a Iranului și a jucătorilor mei reprezintă o mare jignire adusă la adresa fotbalului”, a scris selecționerul pe Twitter.

Carlos Queiroz: „Ne așteptăm ca tu să îți dai demisia”

„Nimeni nu ne poate contesta integritatea dacă nu se află la nivelul nostru. Chiar și așa, am dori să te invităm în cantonamentul naționalei Iranului, să socializezi cu jucătorii iranieni. Să înveți de la ei câte ceva despre această țară.

Înțeleg că nu ne placi, pentru că ești germano-american. Este ok acest lucru, în ciuda comentariilor incredibile făcute la BBC, care încearcă să minimalizeze eforturile, sacrificiile făcute de noi și talentul pe care îl avem.

Îți promitem că noi nu te vom judeca în funcție de cultura și originea ta.

În același timp, vrem să vedem ce decizia va lua FIFA în legătură cu poziția pe care o ocupi în cadrul grupului tehnic. Pentru că, evident, ne așteptăm ca tu să îți dai demisia”, a mai scris portughezul.

Ce a spus Jurgen Klinsmann

„A faulta și a pune presiune pe arbitri face parte din cultura fotbalistică a iranienilor. Carlos Queiroz se potrivește perfect la această echipă.

Queiroz a avut probleme în America de Sud, pentru că nu a reușit să califice Columbia la Campionatul Mondial. Nu a calificat Egiptul la Campionatul Mondial, dar a reușit să califice Iranul, națională pe care o pregătește ceva de ceva timp.

Aceste lucruri fac parte din cultura lor. Felul în care ei joacă, în care pun presiune pe arbitru. Rezervele lor pot fi văzute tot timpul cum pun presiune pe arbitrul de rezervă, pe tușieri. Le țipă constant în față”, a sppus Jurgen Klinsmann, după meciul cu Țara Galilor.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari