Carlos Alcaraz a spus clar! Dezvăluiri emoţionante despre legendarul Rafa Nadal. Cei doi vor face echipă la Jocurile Olimpice 2024

Carlos Alcaraz va participa alături de Rafael Nadal la proba de dublu de la Jocurile Olimpice 2024! Numărul 2 ATP este bulversat de performanțele pe care le-a atins spaniolul care a câștigat 22 de titluri Grand Slam.

Alcaraz va reveni la Roland Garros pentru a participa la turneul individual şi cel de dublu masculin de la Jocurile Olimpice, asta după ce ibericul s-a impus categoric la Marele Șlem din Paris.

Carlos Alcaraz a spus clar!

Carlos este extrem de entuziasmat de colaborarea cu Nadal. Spaniolul în vârstă de 38 de ani a cucerit aurul olimpic la simplu în 2008 şi la dublu în 2016.

„Nu mă aşteptam să joc dublu la Jocurile Olimpice alături de Nadal. Este un moment unic pentru mine şi bineînţeles sunt foarte fericit de asta. Vom vedea cum va merge, dar va fi un moment grozav. Cinstit, simt că el mă va învăţa cum să gestionez totul.

Sunt un tip tânăr care are nevoie să se maturizeze ca jucător, dar ca şi om. Va fi şi prima mea Olimpiadă. Totul este nou pentru mine, aşa că mă aştept să învăţ multe de la el!”, le-a spus Alcaraz, luni, reporterilor.

Carlos Alcaraz va evolua, marţi seară, la turneul de pe iarba de la Queen’s Club. Se va pregăti din plin pentru participarea la Wimbledon, unde îşi va apăra titlul.

Turneul olimpic de tenis se va desfășura la Paris, între 27 iulie şi 4 august.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed