Când va concura David Popovici în serii la 400 m liber în cadrul Campionatului European de Natație

Proaspătul campion european în probele de 100 și 200 m liber, va intra miercuri în bazin, în serii, pentru proba de 400 m liber.

Proba are loc de la ora 10:27 (ora României) și va fi transmisă de TVR.  David Popovici va concura în prima serie dintr-un total de cinci. Finala este programată la ora 19:53.

„Am trăit la intensitate maximă cursele lui. De asta am şi vrut să le văd live, au meritat. Ne bucurăm că a reuşit acel record mondial. El a realizat ceea ce şi-a propus, să devină cel mai rapid înotător al lumii din toate timpurile în proba de 100 m liber.

Este extraordinar… şi trebuie să ne bucure pe toţi faptul că în România s-a pregătit cel mai rapid înotător al probei regină din înotul mondial. Faptul că am avut atâţia români în tribune la Roma a fost un lucru extraordinar. Vibraţia pe care am simţit-o a fost una extraordinară”, a spus Potec la întoarcerea de la Roma.

Camelia Potec a dezvăluit că sportivul nu e conectat la reacţiile din presa internaţională generate de rezultatele sale de la Campionatele Europene.

„David nu e copleşit de ce i se întâmplă, el e concentrat doar pe ce are de făcut. Nu a avut acces la internet foarte mult, nu a citit prea multe. Important este că el se distrează în apă, aşa cum spunea chiar el. Iar la final toţi ne bucurăm de rezultatele lui extraordinare”, a mai spus Potec.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari