Călăii CFR-ului între ei: Pyunik, pulverizată din Liga Campionilor de Steaua Roșie!

Pyunik Erevan i-a provocat CFR-ului una dintre cele mai rușinoase eliminări din istorie. Armenii i-au scos pe oamenii lui Dan Petrescu din turul întâi preliminar al UEFA Champions League, la penalty-uri, după un thriller jucat în Gruia, care l-a băgat practic pe finanțatorul Neluțu Varga direct în spital.

Pyunik s-a oprit însă în al treilea tur din Liga Campionilor. Campioana Armeniei a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad, cu halucinant 0-7 la general.

Calificarea în play-off-ul UEFA Champions League fusese, de fapt, decisă încă din meciul tur, când Steaua Roșie Belgrad a câștigat cu 5-0. În returul de la Erevan, sârbii s-au impus doar cu 2-O, și sunt la două meciuri de grupe.

Steaua Roșie Belgrad este și ea o cunoștință mai nouă și neplăcută a CFR-ului. Anul trecut, scotea echipa pregătită de Marius Șumudică din play-off-ul Europa League, după ce a zdrobit-o cu 4-O la Belgrad și a învins-o cu 2-1 la Cluj.

Ultimul meci a provocat iureș la ardeleni, s-a lăsat chiar cu bătaie la vestiare. Lui Șumudică i-a fost fatală dubla cu Steaua Roșie, fiind demis imediat după înfrângerea din retur. Neluțu Varga nu i-a mai permis să intre la baza de pregătire a echipei, Șumudică fiind oprit de bodyguarzi la poartă.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari