Ca la olteni, la nimeni! Mititelu îl ține la respect pe Napoli după ce a bătut-o pe cealaltă Craiova: `N-a făcute el minuni, este o rotiță într-un sistem!`

FCU Craiova a reușit prima victorie din istorie în derby de Oltenia. Echipa patronată de Adrian Mititelu a bătut-o pe Craiova dușmanului Mihai Rotaru. Și chiar dacă a fost euforic după meci, iar Nicolo Napoli e antrenorul care a reușit ce n-au reușit ceilalți, Mititelu i-a pus frână celui care a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a venit să antreneze echipa pentru a noua oară.

sursa: captură Youtube

„Nu Napoli a făcut minuni, echipa a jucat bine de la început, am fost la înălțimea tuturor pe care i-am întâlnit. Punctele din clasament nu arată ce am oferit noi în acest sezon. Să nu credeți că a venit Napoli, a închis vestiarul și a făcut ce-a vrut el.

Napoli este o rotiță într-un sistem. Normal că a gestionat bine meciul, dar nu s-a schimbat nimic în mod special. S-a întâmplat să se spargă ghinionul, nici măcar Rotaru nu se supăra daca îl băteam în tur”, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport Special.

„Echipa a jucat fotbal, am făcut un meci foarte bun, am meritat rezultatul, băieții au dat 100%. Portarul a fost bun, ne-a oferit siguranță. Atmosfera a fost bună, suporterii noștri sunt fericiți când căștigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile.

Împreună cu băieții, am făcut un meci bun, meritul e al lor. Puțină tactică, dar meritul e al lor. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, iar acum ne gândim la următoarele meciuri”, spusese și Nicolo Napoli, după meci.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari