Breaking News. Uraganul Halep s-a dezlănţuit la Toronto. Semifinală nebună cu Jessica Pegula. Cât s-a terminat meciul / Video

Uraganul Simona Halep s-a dezlănţuit la Toronto. A fost o semifinală absolut nebună cu Jessica Pegula, a şaptea jucătoare a lumii. Disputa pentru locul în finală s-a decis în set decisiv.

Simona halep a avut parte de un thriller la Toronto, împotriva lui Jessica Pegula care a câştigat lejer primul set.

Uraganul Halep s-a dezlănţuit la Toronto

Simona Halep – Jessica Pegula a fost un nou meci epic oferit de româncă. Semifinala de la WTA Toronto a pornit prost pentru româncă. Simona a pierdut categoric primul set, cu scorul de 2-6.

Românca a revenit însă în meci cu un set secund absolut entuziasmant. A câştigat setul cu 6-3, dar a fost o rundă mult mai grea decât o arată scorul.

Astfel, meciul a ajuns în decisiv, unde au fost mai multe break-uri consecutive. Halep a avut 5-2 şi a servit pentru meci şi pentru finală, dar din păcate şi-a pierdut serviciul.

Totuşi, prima confruntare dintre cele două s-a terminat cu victoria Simonei, scor 2-6, 6-3, 6-4 şi Halep e în finala turneului WTA 1000 de la Toronto.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto, după ce a trecut în sferturile de finală de americanca Cori Gauff (18 ani, 11 WTA), scor 6-4, 7-6. Pegula a ajuns în penultimul act după ce a trecut în sferturi de Yulia Putintseva (46 WTA), scor 6-3, 6-3.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari