Brazilianul cucerit de România! Vinicius Santos, dezvăluiri fabuloase despre țara noastră. A scris istorie la Craiova și Rapid

Brazilianul cucerit de România! Vinicius Santos, dezvăluiri fabuloase despre țara noastră. A scris istorie la Craiova și Rapid. Cel mai greu sezon al sportivului a fost cel din pandemie. Nu i-a plăcut deloc să joace fără spectatori.

Vinicius Santos, voleibalistul care a reușit să scrie istorie cu SCM Craiova și CS Rapid, nu vrea să mai plece din România.

A scris istorie la Craiova și Rapid

În exclusivitate pentru sportbull.ro, Vinicius a mărturisit care sunt secretele lui și cum reușește să se mențină cel mai bun atacant de pe teren.

Vinicius a mai dezvăluit și faptul că nu totul merge strună pe teren. Acesta întâmpină probleme de la sezon la sezon. Însă, cel mai greu sezon a fost cel din pandemie.

„Pot spune că sunt un atacant excelent și mă antrenez foarte mult pe partea fizică pentru a avea o condiție fizică bună, în timp ce partea mentală este deja un lucru mai individual și depinde foarte mult de momentul în care persoana se află.

Partea cea mai dificilă este greu de spus, pentru că fiecare sezon este diferit. Unii au accidentări, alții nu, dar, în general, toate sunt provocatoare.

Cred că în timpul pandemiei a fost cel mai greu pentru mine, de când am o carieră în volei. Am fost supuși la nenumărate teste COVID și tot trebuia să jucăm fără suporteri”, a declarat Vinicius pentru sportbull.ro.

Brazilianul cucerit de România!

A jucat deja pentru două echipe de volei din România, și cu amândouă a reușit să ia Cupa României.

S-a îndrăgostit ușor de România, iar când oportunitatea a venit pentru el să meargă la capitală, și să joace pentru CS Rapid, a acceptat-o. A fost tentat de oportunitățile pe care i le poate aduce Bucureștiul.

Vinicius s-a simțit ca acasă, atât în Craiova cât și în București. Deși spune că nu are hobby-uri în timpul său liber, din declarațiile sale reiese faptul că îi place să facă cumpărături. Menționând că București este un oraș cu mai multe magazine.

Atât în Craiova, cât și în București m-am simțit confortabil. Sunt o persoană foarte familiară, dar Bucureștiul are mai multe opțiuni pentru lucruri de făcut decât Craiova.

Craiova este un oraș mic, nu există comparație cu Bucureștiul, există mai multe opțiuni de cumpărături aici, rezultând totul.

Nu am un hobby, îmi place doar să am opțiuni de lucruri de făcut atunci când am timp să le fac.

Vreau să continui în România, dar asta nu depinde doar de mine, este încă prea devreme să știu ce se va întâmpla în viitor”, a mai mărturisit Vinicius Santos.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed