Bomba pe piaţa media din România! Televiziunea care transmite Superliga se închide. Care va fi soarta angajaţilor

Bomba pe piaţa media din România! Televiziunea care transmite Superliga se închide. S-a aflat care va fi soarta angajaţilor acesteia. Canalele Orange Sport se vor închide de pe data de 30 iunie.

Una dintre televiziunile care transmit Superliga se închide. Este vorba despre canalele Orange Sport.

Bomba pe piaţa media din România!

Toate canalele Orange Sport se vor închide de la 30 iunie! Este o veste cu mare impact pe piața media din România. Televiziunea asigura transmisia mai multor competiții importante din sport. Superliga putea fi urmărită pe canalele televiziunii care va dispărea. Postul TV transmitea zilnic pe 3 canale, iar în funcție de evenimente putea ajunge la 5, conform fanatik.ro.

Cei de la prosport susţin angajații postului au primit astăzi un mail de la Orlando Nicoară, administratorul Orange Sport. Acesta i-a anunțat data la care se va închide postul și că vor urma concedieri. Se pare cp o parte din angajați se vor muta la Prima Sport.

La Orange Sport lucrează în acest moment nume importante din presă ca Dan Udrea, Silviu Samuilă, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu sau Cosmin Băleanu. La acest post sunt angajaţi şi oameni din fotbal ca Mihai Stoica, manager general FCSB, Basarab Pandurusau Constantin Zotta, fost arbitru FIFA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed