Bomba momentului despre Mircea Lucescu! Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Răzvan Burleanu l-ar vrea la echipa naţională

Bomba momentului despre Mircea Lucescu! Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Răzvan Burleanu l-ar vrea la echipa naţională. Fostul şef al LPF a venit cu un scenariu absolut uluitor.

Mircea Lucescu ar urma să fie adus la echipa naţională de către Răzvan Burleanu. Asta ar duce la plecarea automată a lui Edi Iordănescu.

Bomba momentului despre Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu este liber de contract, iar Răzvan Burleanu îl dorește la FRF. Dumitru Dragomir anticipează ce reacție va avea Edi Iordănescu. Mai mult, a devoalat planul pe care l-ar avea şeful FRF.

Dragomir spune că Edi Iordănescu ar putea să părăsească echipa națională, dacă „Il Luce” va accepta o funcție. Mutarea lui Mircea Lucescu la FRF ar putea să influențeze și soarta lui Edi Iordănescu la echipa națională. Mitică Dragomir anticipează deja ce reacție va avea selecționerul României, conform fanatik.ro.

„Este normal să accepte. Pentru 10, 20, 30.000 pe lună sunt de părere că Lucescu ar veni. Edi ar avea doi mentori: taică-su și Mircea Lucescu. (n.r. va simți că îi va lua din valoare lui Edi Iordănescu) Categoric că simte asta, dacă îl pui pe Lucescu din vară, pleacă Edi.

Este mai orgolios decât taică-su. Este un tip studios, inteligent. Îl are pe taică-su care a calificat echipa, să îl ia și pe Pițurcă, care a calificat echipa de trei ori. Ai pe cine să arunci insuccesele. Dacă se duce și nu câștigă nu mai este Edi vinovat, ci Lucescu.

Dacă aș fi la FRF l-aș lua pe el și pe Anghel Iordănescu să știu pe cine arunc vina. Ăștia sunt vinovați, le-am dat o grămadă de bani și nu au făcut nimic. Crezi că Burleanu nu gândește strategic, are nevoie de scandal”, a spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed