Bogdan Stelea l-a atacat pe selecționerul Edi Iordănescu: `Nu văd de ce nu joacă`

Din primul 11 anunțat de Edi Iordănescu pentru meciul cu Finlanda a lipsit un nume important pentru echipa națională, Nicolae Stanciu.

Bogdan Stelea a mărturisit că nu înțelege de ce Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Stanciu, având în vedere că fotbalistul este în lotul României.

Edi Iordănescu a decis să înceapă meciul fără Nicolae Stanciu

Stelea a fost de părere că meciul cu Finlanda este unul vital, iar selecționerul trebuia să folosească tot ce are mai bun la dispoziție.

”Nu înțeleg cum de Stanciu nu joacă. Nu văd de ce nu ar juca. Câte zile are de când a venit? Nu înțeleg. Noi putem să facem anumite lucruri la al doilea meci.

Noi trebuie să câștigăm meciul ăsta ca să avem perspective. Dacă nu câștigam, venim aici și jucăm un meci amical”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport.

Chiar dacă este pe banca de rezerve, înaintea meciului s-a zvonit că Nicolae Stanciu a resimțit unele dureri în timpul antrenamentelor și din acest motiv selecționerul a decis să îl menajeze.

”Stanciu a făcut antrenament normal ieri. Nu simțea nimic. Acum, depinde ce va hotărî împreună cu doctorul pentru primul meci. Ieri a cerut să facă mai mult antrenament, dar a fost oprit pentru că excesul poate duce la accidente.

Din câte știu, se simte foarte bine, dar urmează să hotărască împreună cu Edi și cu doctorul. De multă vreme nu am mai văzut ca aproape toți jucătorii, cu mici excepții, să fie apți de joc”, a declarat Mihai Stoichiță.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari