Bernadette Szocs rupe tăcerea! Ce a spus după înfrângerea de la Mondiale. Anunţ de ultimă oră al campioanei noastre / Foto

Bernadette Szocs rupe tăcerea! S-a aflat ce a spus după înfrângerea de la Mondiale. Anunţ de ultimă oră al campioanei noastre. Mesaj special pentru susținătorii echipei de tenis de masă.

Naționala feminină de tenis de masă a fost învinsă de Japonia în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Totuşi, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernadette Szocs rupe tăcerea!

Sportivele din echipa de tenis de masă au făcut tot ce le-a stat în putință, însă nu au reușit victoria. Fetele sunt fericite pentru că s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, unde speră că se vor descurca mult mai bine.

„Am luptat până la capăt, din păcate n-am reuşit să aducem victoria, dar suntem totuşi fericite că ne-am calificat la Jocurile Olimpice, iar acolo sper să facem o figură bună. Ca să câştigăm o medalie olimpică trebuie să batem jucătoarele din Asia, care sunt pe primele locuri din lume, aşa că trebuie să fim unite şi să ne pregătim foarte bine în continuare”, a declarat Bernadette Szocs, potrivit FR Tenis de Masă.

„Cine a văzut meciul ştie că ne-am luptat de la egal la egal cu ele. Am fost aproape, chiar dacă nu ca scor, dar noi am simţit că puteam mai mult”, a declarat și Andreea Dragoman.

„Vă mulţumim din toată inima că aţi fost aproape de noi, că ne-aţi susţinut! Chiar dacă aţi fost departe de noi, am simţit căldura de acasă şi sperăm ca data viitoare să vă aducem bucurie cu o medalie”, au transmis sportivele susținătorilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed