Becali visează degeaba la el! Atacantul dorit de FCSB vrea să ajungă în Serie A

Andrea Compagno e cel mai în formă atacant din Liga I, iar Gigi Becali a pus banul jos pentru Adrian Mititelu ca să-i dea drumul la FCSB. Patronul Craiovei i-a spus însă pas lui Becali, iar jucătorul nu s-a agitat prea tare. Când a fost întrebat de presă, s-a limitat să spună că lui îi place la Universitatea așa că nu are rost să zică ceva. La 26 de ani, italianul visează la altceva.

”Visul meu rămâne Serie A. De aceea m-am apucat de fotbal. Foarte multe lucruri au venit în viața mea pe neașteptate. Dacă destinul va dori, se va întâmpla și asta. Deocamdată, munca abia a început și sunt obiective de atins”, a mărturisit atacantul Craiovei pentru calciomercato.it.

Italienii au fost curioși cum se descurcă ”il bomber” în România, iar Compagno le-a povsestit cam care este atmosfera. ”Înaintea ultimului derby, la antrenamente au participat peste 200 de suporteri. Ne-au dat un impuls bun.

În România, fotbalul este trăit cu dragoste. Există locuri care îmi amintest de căldura din sudul Italiei și se joacă pe stadioane de anvergură, deseori în fața a 30.000 de spectatori.

În comparație cu ligile de top, ceva lipește, dar nivelul fotbalului este în creștere, cu jucători tehnici, importanți. Precum Adrian Mutu, un om care nu trece neobservat. Anul trecut a fost antrenorul nostru, dar am lucrat puțin cu el. După câteva luni a mers la Rapid, am câștigat împotriva lor, iar eu am înscris două goluri.”, a spus Compagno.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari