Baraj dinamitat! Insinuări de blat între Dinamo și Universitatea Cluj, ,șepcile roșii, reacționează cu un comunicat oficial

Mai e puțin până la deznodământ. Dinamo tremură cu adevărat, și nu neapărat din cauza banilor, a scandalurilor și intrigilor din club, ci pentru că, teoretic, ar putea retrograda în Liga a II-a, pentru prima dată în istorie.

Și ca să fie totul și mai greu, ”dubla” pentru Liga I , una dintre ele, va fi un fratricid, în sensul în care se știe înfrățirea dintre cele două cluburi și, mai ales, între cele două galerii.

Probabil că acesta este și ”călcâiul lui Ahile”, pentru că deja au început să apară idei controversate, cei de la Universitatea Cluj fiind acuzați că vor face jocurile lui Dinamo,chiar de către suporterii dinamoviști, pe pagina de Facebook ”Ultras Tei”.

Ardelenii au aflat despre asta și au dezmințit oficial, printr-un comunicat. „Toate rezultatele FC Universitatea Cluj au fost obținute exclusiv pe teren de jucători. Același lucru se va întâmpla și în cele două partide de baraj cu Dinamo București.

Vă asigurăm că fiecare reprezentant al clubului, de la conducere la antrenori și jucători, își dorește promovarea în Liga 1. Vom face totul pentru a ne îndeplini obiectivul. O spunem încă o dată, răspicat: rezultatul partidelor cu Dinamo București va fi stabilit în teren, de jucători.

Va ieși câștigătoare echipa care, la finalul celor 180 de minute plus eventualele prelungiri, va fi mai bună. Ne dorim ca aceasta să fie FC Universitatea Cluj și am lucrat zi de zi, pe tot parcursul sezonului, ca acest lucru să se întâmple”, a se arată în comunicatul de presă emis de Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Universitatea Cluj și Dinamo vor disputa prima manșă a barajului de retrogradare/promovare sâmbătă, de la ora 20:30.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tragedia momentului în sport! O sportivă legendară, răpusă de coronavirus. Avea doar 40 de ani

Este tragedia momentului în sport! O sportivă legendară a...

Rezultate surpriză în Champions League! Cu cine ar putea juca CFR Cluj dacă trece de Pyunik Erevan

Rezultate surpriză în Champions League! s-a aflat cu cine...

Noi probleme pentru Edi Iordănescu! George Puşcaş nu mai are echipă. Unde ar putea ajunge atacantul român

Noi probleme pentru Edi Iordănescu în perspectiva ultimelor două...

Rafa Nadal abandonează Wimbledon 2022?! Anunţ teribil al legendarului jucător: ‘Sunt îngrijorat’ / Video

Rafa Nadal abandonează Wimbledon 2022?! Anunţ teribil al legendarului...

Parteneri
Recomandari