Bănel Nicoliţă nu s-a mai abţinut! Anunţ clar despre vedeta tricolorilor: ‘E omul meu! Îmi place’

Bănel Nicoliță nu s-a mai abţinut! Anunţ clar despre vedeta tricolorilor. Fostul internațional se aștepta la reușita lui George Pușcaș din meciul cu Israel.

România s-a impus cu 2-1 în meciul cu Israel și s-a calificat la Campionatul European din 2024, care are loc în Germania.

Bănel Nicoliță nu s-a mai abţinut! Anunţ clar despre vedeta tricolorilor

Bănel Nicoliță l-a felicitat pe George Pușcaș pentru reușita de la meciul cu Israel. Fostul internațional a mărturisit că este fascinat de jucătorul legitimat la Genoa și așteaptă să vadă cât mai multe reușite în meciurile naţionalei României de la Campionatul European.

„Credeți-mă, am văzut meciul cu mulți prieteni și era full. Când am văzut echipa și am văzut că Pușcaș titular… apoi am văzut că ne-au dat și ăia gol. Am zis lasă, că așa merităm. Și am zis că să vedeți că Pușcaș și Hagi vor da gol.

Eram cu mulți prieteni și am zis că Pușcaș va marca împotriva tuturor criticilor. Și după a dat gol. Am ridicat toată terasa și am zis că na, Pușcaș, omul meu. Bravo România! D-aia vă spun, fiecare jucător are calitatea lui.

Și calitatea lui poate să ajute echipa. Mie îmi place Pușcaș, în multe meciuri a fost decisiv, a ajutat echipa vorbind de la tineret la echipa mare. El a făcut un meci senzațional, sincer vă spun”, a declarat Bănel Nicoliță la fanatik.ro.

George Puşcaş, declaraţii emoţionante la finalul victoriei cu Israel

„Este un sentiment de mândrie pentru că calificarea asta a fost una dificilă. A fost una lungă şi ştiam că toţi dintre noi o vom scoate la capăt. A fost ceva frumos şi în sfârşit s-a ajuns să putem face mândră o ţară întreagă şi orice român care s-a uitat la noi. Sper să fi adus o bucurie în casele oamenilor.

Eu personal am zis-o mereu, nu doar acum când e calificare, am zis-o şi în momentele grele, tricoul ăsta înseamnă pentru mine cea mai mare mândrie. Nu există sentiment mai mare când pot să îmbrac tricoul României. Nicu zicea că are tatuat pe piele România şi steagul României, eu am tatuat în inimă. De când m-am născut şi am ajuns la echipa naţională a fost un vis împlinit şi o voi duce la capăt… atât timp cât voi pune piciorul pe teren şi voi juca pentru România voi da ultimul strop de sânge, de transpiraţie. Să ştie orice român care se uită că noi muncim cât putem. Să ne susţinem împreună”, a declarat Pușcaș, pentru antenasport.

„Astăzi e sărbătoare”

„A fost o descătuşare care ştiam că va veni, ştiam că va fi momentul meu, am crezut până la capăt în el. Ştiam că momentele importante sunt pentru mine, pentru România şi că sunt disponibil şi dispus ca atunci când e mai greu să dau totul pentru ţara mea. Mister care a avut încredere în noi şi în toată echipa asta, ne-am ajutat reciproc.

(Reporter: Un mesaj pentru români) Să fiţi fericiţi astăzi şi vreau doar să spun că astăzi e sărbătoare, dar că la EURO 2024 vrem să mergem acolo şi să arătăm bine. Vrem să continuăm drumul ăsta frumos şi să nu ne oprim la calificarea asta. Da, e frumoasă, dar vrem să putem să facem pasul şi mai sus şi să arătăm şi mai bine”, a mai spus George Puşcaş, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed