Bănel Nicoliță dă cărțile pe față în legătură cu Vica Blochina! Ce este între el și fosta amantă a lui Pițurcă, Bănel spune tot!

În ultima perioadă s-a speculat intens despre o posibilă idilă între Bănel Nicoliță și Vica Blochina, prezentatoare TV care are un fiu cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Vica și Bănel s-au cunoscut la un show TV și au fost surprinși ieșind în oraș. De asemenea, Bănel a fost invitat de onoare la ziua fostei balerine, care a sărbătorit pe lux și opulență. Iar fostul elev al lui Victor Pițurcă s-a distrat la maximum, cu lăutari și în bikini, fiindcă Vica și-a serbat cei 47 de ani la piscină.

Bănel Nicoliță a lămurit lucrurile privind relația pe care o are cu Vica Blochina

Ulterior, Vica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bănel. Și lumea s-a întrebat ce este cu adevărat între ei. Fostul internațional dă cărțile pe față: între el și Vica Blochina nu este nimic altceva decât o relație de prietenie.

”Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva.

Nu există așa ceva între mine și Vica. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi.

Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a transmis Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari