Bănel Nicoliță a făcut o dezvăluire cutremurătoare: `Am vrut să mă omor`

În anul 2006, Steaua revenea în grupele Ligii Campionilor după 10 ani în care nu s-a calificat în acea fază a competiției.

Steaua a avut o grupă de incredibil de dificilă: Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev au fost echipele din grupa Stelei.

Steaua a pierdut la Madrid cu 1-0 după ce Bănel Nicoliță a marcat în poarta părăsită de Cernea

Bănel Nicoliță, fostul mijlocaș al Stelei a vorbit deschis despre perioada care a urmat după celebrul autogol de pe Santiago Bernabeu.

”Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu’… Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol. M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?

Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să… Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet. Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a spus Bănel Nicoliță într-un podcast moderat de Ovidiu Ioanițoaia.

Bănel Nicoliță a jucat 188 de meciuri pentru Steaua și a înscris de 23 de ori.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari