Avertisment pentru Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat cu şefii CFR-ului în meciul cu Slavia: ‘N-am mai avut putere să mă uit la final’

Avertisment pentru Dan Petrescu! S-a aflat ce s-a întâmplat cu şefii CFR-ului în meciul cu Slavia Praga. Preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit că nu s-a mai putut uita la finalul meciului.

CFR Cluj a dat lovitura la Praga. Echipa lui Dan Petrescu s-a apărat şi a scos un 1-0, victorie uriaşă în economia grupei.

Avertisment pentru Dan Petrescu!

La finalul meciului, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, l-a felicitat pe Dan Petrescu pentru tactica folosită și spune că formația cehă rămâne cea mai valoroasă din grupă. „Nu am mai avut putere să mă uit la minutele de final. Ăsta e fotbalul. V-am spus că e o echipă echilibrată. Din punctul meu de vedere, Slavia e cea mai bună din grupă. Dar și noi avem jucători de calitate și de valoare. Slavia este o echipă foarte bună, a jucat foarte bine. Nu avem mult timp să ne bucurăm.

Stilul lui Dan Petrescu a dat roade. Îl interesează în primul rând să nu ia gol. Faptul că am câștigat demonstrează valoarea lotului.

Vorbeam la dineul oficial cu cei de la Slavia despre Ballkani. Și ei au rămas surprinși de jocul lor. Ballkani e o echipă bună și nu suntem surprinși că a câștigat în Turcia.

Grupa poate aduce orice. Important este că am câștigat. Am adus puncte pentru România. FCSB are un punct nu? Sper să mai acumuleze și ei puncte. Și noi la fel. Doar prin sacrificiu și o anumită tactică am câștigat”, a spus Cristi Balaj, în direc la Digisport.

Clasament

FC Balkani – 4p (7-7)
Sivasspor – 4p (5-5)
Slavia Praga – 4p (4-4)
CFR Cluj – 4p (2-2)

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari