Avertisment dur pentru Zeljko Kopic! Anunţul făcut înaintea meciului. I-au ameninţat pe câini

Dinamo va disputa, luni, 20 mai, ora 20:00, barajul de menținere/promovare în Liga 1, împotriva celor de la Csikszereda! La manșa tur, dinamoviștii au anunțat prezență masivă în tribune, fiind deja vândute bilete la peste 30.000 de spectatori, pe cel mai mare stadion al țării. Elevii lui Zeljko Kopic promit spectacol, în timp ce rivala se pregătește intens pentru a produce surpriza.

O săptămână mai târziu, pe data de 27 mai, în inima Harghitei, ciucanii speră să se bucure de una dintre cele mai mari reveniri pe prima scenă a fotbalului românesc, în fața grupării pregătite de către Kopic.

Avertisment dur pentru Zeljko Kopic!

Eugen Pîrvulescu (60 ani), directorul sportiv al celor de la Csikszereda, a vorbit despre duelul ce se anunță a rămâne nestingherit în istoria clubului.

”Este un obiectiv stabilit de la începutul campionatului: promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nu am reușit acest lucru în play-off, acum avem această ocazie la baraj. Am cedat mult prea ușor în partidele cu Buzăul.

Nu cred că a jucat nimeni din lotul actual cu mai mult de 20.000 spectatori, însă cred eu că va fi o motivație în plus pentru jucătorii echipei noastre.

Este clar că Dinamo este favorită, trebuie să recunoaștem, însă suntem pregătiți să obținem un rezultat favorabil. Ne inspiră succesul celor de la Corvinul Hunedoara.

Avem nevoie de un scor care să ne dea speranțe în retur. Vrem să promovăm la Miercurea Ciuc, aceasta este marea noastră dorință, mai ales că în acest an sărbătorim 120 de existență!”, a spus directorul sportiv al divizonarei secunde, la DigiSport.

”Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren!”

Zeljko Kopic nu tratează rivala cu superioritate.

”Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maximum în ambele manșe. Am auzit că s-au vândut peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci.În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj.

Nu îmi place să arăt că am emoții. E presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri!”, a spus Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed