Avertisment dur pentru Novak Djokovic! Fostul său antrenor a dat verdictul. E foarte important

Goran Ivanisevic, fostul antrenor al lui Novak Djokovic, a dezvăluit detalii despre colaborarea cu sârbul. Campion înnăscut, cel care este considerat ca fiind cel mai bun jucător din istoria tenisului masculin, nu concepe să piardă, lucru care le-a dat bătăi de cap colaboratorilor săi.

Parteneriatul dintre Novak și Goran s-a încheiat la finalul acestui sezon, după șase ani plini de peripeții. Fostul antrenor al sârbului spunea că nu i-a fost deloc ușor să-l pregătească, sportivul având pretenții majore.

Avertisment dur pentru Novak Djokovic!

Goran admite faptul că a trebuit să fie extrem de perspicace în timpul antrenamentelor cu Nole, astfel încât acesta solicita răspunsuri pe bandă rulantă, în cel mai scurt timp.

„Ei bine, atunci când îl antrenezi pe Novak Djokovic, orice altceva decât câștigarea titlului este un eșec. Este o presiune mare la care trebuie să faci față. Novak este foarte exigent. Trebuie să se întâmple ceva nou în fiecare zi, el vrea mereu să devină mai bun. Dacă nu faci față, mai bine nu te bagi.

Limbajul m-a ajutat cu siguranță – nu aveam nicio barieră între noi. Cu Novak e așa: ai doar câteva secunde să-i explici ceva. Apoi vrea să afle 15 lucruri de la tine deodată, dar tu ai doar trei secunde să-i explici. Așa că trebuie să încerci să rezumi totul într-un fel inteligent, dar mi-a plăcut cu Novak!”, a spus Ivanisevic, pentru Blick.

Fostul antrenor al lui Djokovic a recunoscut ce ar putea să-l facă pe sârb să-și recapete încrederea înainte de Jocurile Olimpice.

”Ce cred că este crucial (n.r. înainte de JO) este dacă va câștiga măcar un titlu fie la Roland Garros, fie la Wimbledon. Asta îi va da încrederea de care are nevoie pentru Jocurile Olimpice. Îi lipsește aurul și sunt sigur că își va încerca norocul la Paris. Când joacă pentru Serbia este 100% motivat și știu că va fi 800% pregătit și motivat.
Va fi pe cât se poate de pregătit. Când își impune această mentalitate, va fi la nivel maxim!”, spunea Ivanisevic, potrivit We Love Tennis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed