Avertisment dur pentru Adrian Mititelu! Greşeala uriaşă a patronului de la FCU Craiova. Ce trebuie să îi facă lui Nicolo Napoli

Avertisment dur pentru Adrian Mititelu! Greşeala uriaşă a patronului de la FCU Craiova. S-a aflat ce trebuie să îi facă lui Nicolo Napoli. Şeful alb-albaştrilor este sfătuit să-l demită de urgenţă pe antrenorul italian.

Adrian Mititelu încearcă să se salveze de la retrogradare cu Nicolo Napoli. Este sfătuit însă să găsească o altă soluţie, cât mai repede.

Avertisment dur pentru Adrian Mititelu!

După ce FCU Craiova a pierdut cu Petrolul Ploiești, scor 0-1 situaţia este disperată. Formaţia lui Adrian Mititelu se află pe loc de baraj, dar şi aproape de retrogradarea directă din Superliga.

Basarab Panduru, fost internațional român, a evidențiat jocul slab practicat de FCU Craiova și susține că acum e momentul ideal ca Adrian Mititelu, patronul oltenilor, să-l demită pe Nicolo Napoli.

Italianul a fost instalat pe banca tehnică a craiovenilor la începutul lui martie. Atunci, Mititelu l-a demis pe Giovanni Costantino după cinci luni petrecute la club. ”Nu ai cum să joci atât de slab. Nu cred că pot juca mai slab decât în seara asta şi s-o ţii continuu aşa cu jucătorii ătia… Mă mir că l-a pus pe Napoli. Cu două zile înainte să-l pună a zis că nu-l mai pune niciodată.

Probabil că (n.r. – Adrian Mititelu) a văzut că e dorit de suporteri şi probabil că acum îi pare rău că l-a adus. Acum e momentul dacă vrei să-l schimbi, că e pauză, apoi vine meci, cupă, meci, intermediară. Dacă nu iei decizia corectă pentru următoarele meciuri, atunci ai probleme.

Cred că Mititelu e supărat rău după ce a văzut în seara asta. Hai să vedem cu cine a început campionatul, cu Vasilică. A urmat Dică, după care Costantino. Dat afară şi Napoli”, a spus Basarab Panduru, în direct la Orange Sport.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Jair în minutul 62. În returul sezonului regular, FCU Craiova a învins-o pe Petrolul Ploiești cu 2-0 pe ”Ion Oblemenco”, iar în tur, oltenii au pierdut pe ”Ilie Oană” cu 3-4.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed