Avertisment crunt pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă şeful FCSB? Doar aşa îşi poate proteja investiţia

Avertisment crunt pentru Gigi Becali! S-a aflat ce este obligat să facă şeful FCSB. Doar aşa îşi poate proteja investiţia uriaşă de 1,5 milioane de euro. Sfatul a venit chiar de la una dintre rivalele din campionat.

Gigi Becali a surprins pe toată lumea atunci când l-a cumprat pe Andrea Compagno de la FCU Craiova. 1,5 milioane de euro a plătit latifundiarul din Pipera în schimbul italianului.

Avertisment crunt pentru Gigi Becali!

Acum, Andrea Compagno va fi menajat de Nicolae Dică la meciul din Conference League cu Silkeborg. Totuşi, Marcel Pușcaș, directorul general al celor de la FCU Craiova, este de părere că Andrea Compagno ar trebui să joace meci de meci la FCSB.

Acesta îl consideră pe atacant ca fiind oltean, pentru că la gruparea din Bănie și-a arătat cu adevărat calitățile cu care ca fost înzestrat.

”OLTEANUL, ANDREA COMPAGNO. Andrea este un italian oltenizat.

Venit la noi în 2020, cu poate cel mai puțin impresionant CV din istoria clubului, a reușit în doar doi ani, nu unul, ci două recorduri: să devină golgeterul României în 2022 și clubul să obțină 1,5 milioane de euro pentru transfer.

A confirmat la noi, va confirma și la Steaua (n.r. FCSB). Cu o singură condiție: Becali ‘să-l uite’ în teren timp de 90′ in fiecare meci! Dacă nu se accidentează, va deveni fară probleme, golgeterul campionatului în acest sezon.

‘Olteanul’ Andrea, nu face altceva decât să continue drumul predecesorilor adevăratei Știința in afirmarea și la echipele din capitală. Este urmașul lui Cămătaru, Țicleanu, Bumbescu, Silviu Lung, Nae Ungureanu, Stoican, Trică.

Compagno ‘s-a născut’ ca fotbalist la clubul din strada Sf Dumitru Nr 1, oraș Craiova. Adică, la Universitatea Craiova.

În ciuda obiectivelor mari declarate, dar mereu nerealizate a celeilalte echipe din oraș, echipele cu pretenții actuale de performanță, nu doresc jucători de la nici un alt club din Craiova. Doar de la FCU!

Bauza, Achim, Asamoah, Duarte, Iancu sunt fotbaliști pe care și-i dorește orice club din România. Putem vorbi și de Popa, Gurău, Negru, Bahassa, Huyghebaert. Compagno este un munte de ambiție, inteligență, generozitate și bun simț.

Este un model de urmat. Restul e bla, bla, fotbalistic”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari