Avertisment crunt pentru cei de la FCSB! Îi aşteaptă iadul în Norvegia: ‘Ne pricepem foarte bine la acest lucru’

Avertisment crunt pentru cei de la FCSB! Îi aşteaptă iadul în Norvegia, la returul de peste o săptămână, contra celor de la Viking. Chiar antrenorul norvegianul a transmis un mesaj clar vicecampioanei.

FCSB – Viking 1-2, iar visul european al vicecampioanei pare că s-a frânt. Elevii lui Nicolae Dică speră să dea lovitura în Norvegia, la retur, dar antrenorul lui Viking a dezvăluit atuurile echipei sale.

Avertisment crunt pentru cei de la FCSB

Florinel Coman a deschis scorul pentru FCSB, dar vicecampioana a pierdut după reuşitele lui Kevin Kabran și Sondre Bjorshol. Antrenorul echipei Viking, Morten Jensen, a recunoscut că echipa lui nu merita să câștige. La retur, pe teren sintetic, altele vor fi datele partidei

Totodată, tehnicianul norvegian este convins că Viking va juca mai bine în meciul retur, pe teren sintetic.

„A fost maximum ce puteam obține azi. Steaua (n.r. – FCSB) este o echipă foarte bună, am văzut asta azi. Am fost dominați în anumite momente, dar am reușit să ieșim învingători. Cred că am obținut mai mult decât meritam astăzi.

În ciuda victoriei, cred că șansele de calificare sunt 50-50%. Este multă calitate în această echipă a Stelei (n.r. – FCSB). Confruntarea rămâne deschisă înaintea meciului din Norvegia.

Jucătorii mei au alergat tot meciul, au avut crampe, au sângerat, au obosit. A trebuit să folosim multă energie, pentru a putea să obținem o victorie aici.

A fost foarte important să ne apărăm bine. Steaua (n.r. – FCSB) a fost periculoasă pe centrări, dar apărarea noastră a fost eroică. Ne pricepem foarte bine la acest lucru, la apărare.

Echipa noastră este mai bună pe teren sintetic, suntem obișnuiți cu asta, sper să fim mai buni decât astăzi, pe iarbă, în special cu mingea la picior. Dar nu cred că este un avantaj pentru noi. Steaua (n.r. – FCSB) are mulți jucători foarte buni, ar trebui să se simtă confortabil și pe teren sintetic.

Calificarea în grupele Conference League ar reprezenta o mare aventură pentru toată echipa și pentru tot orașul. Aștept un stadion plin în Norvegia, 16.000 de spectatori, și va fi o atmosferă foarte bună pentru noi. Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză, Steaua (n.r. – FCSB) este favorită.

Cred că Norvegia s-a dezvoltat mult în ultima vreme, în privința cluburilor de fotbal. Bodo/Glimt se poate califica în Champions League. În clasamentul campionatelor, Norvegia este pe locul 12. Echipa națională a Norvegiei e tot mai puternică, în ultimii zece ani ne-am dezvoltat foarte bine. Nu avem mulți bani în campionat, nu avem patroni foarte bogați, dar avem academii care produc jucători talentați”, a spus Morten Jensen, la conferința de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari